Галапагоски червен прилеп

РЕКЛАМА Източник на изображението

The Червен прилеп , (Lasiurus blossevillii) е един от многото видове прилепи. Този конкретен е от семейството Vespertilionidae, което е най-голямото семейство. Включва 35 рода и 318 вида.

Червеният прилеп е открит около части от Южна Америка. Тези прилепи са подобни на птиците. Те мигрират в южните части на света, когато стане студено и се насочват на север, когато времето започне да се затопля в северните полукълба на света. Най-вероятно прилепите ще бъдат открити в гората, нощуваща под листа. Те правят това, защото или се опитват да ядат, или да се скрият от хищниците. Прилепите висят с главата надолу от клона на дървото от единия крак, защото се опитват да се слеят със заобикалящата ги среда, като мъртви листа.

Червеният прилеп яде различни насекоми. Те ядат молци, мухи, истински бъгове, бръмбари и цикади. Обикновено прилепът не излиза през деня, те се наричат ​​нощни. Затова те излизат през нощта и ловуват. Те не използват очите си за лов, те използват гласовете си, за да правят ехо и ехото им помага да правят картини в съзнанието си за това, което е наоколо.

Червените прилепи се чифтосват през август и септември. Женският червен прилеп може да има едно до четири малки едновременно. Периодът на бременност е около 90 дни. Преди прилепите да могат да летят, майката може да носи до четири малки едновременно. Отнема до шест седмици, докато прилепите летят сами и една до три години да узреят.

Червените прилепи могат да носят много вредни вируси, болести и дори бяс. Те могат да бъдат фатални за човешкото здраве. За хората, имайте предвид всяко ненормално поведение, което може да има прилеп. Когато са на земята и не могат да се движат, не ги докосвайте и не се опитвайте да им помогнете. Червените прилепи могат да хапят и да причиняват инфекции. Ако човек влезе в контакт с такъв и бъде ухапан, той трябва да потърси медицинска помощ възможно най-скоро.

Мъжките и женските червени прилепи имат различни мигриращи процедури. Женските прилепи обикновено се срещат в по-топъл климат през месец юни. Мъжките се срещат най-вече в Апалачията. Поради разликата в мигриращите модели, това затруднява размножаването им, защото те са постоянно доста отдалечени.